De Hertog, centrum voor gezondheidszorg

Wij zijn in oktober 2014 verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Hertog van Saxenlaan. Hieronder vindt u een foto-overzicht van de bouw van dit prachtige pand, van waaruit we met verschillende partners in de gezondheidszorg in Franeker zorg verlenen aan mensen in heel Franekeradeel en daarbuiten. In het centrum werken we onder anderen samen huisartsen, thuiszorg, apotheek, jeugd gezondheidszorg, Mensendiecktherapeuten, diëtist en verloskundigen.

 Voortgang afwerking interieur

Augustus 2014 – Het wordt nu duidelijk onze ‘praktijk’. Er wordt nog steeds druk gewerkt aan verlichting, afwerking en inrichting. De verhuisdatum is nog niet bekend maar het zal niet lang meer duren.

De grote oefenzaal, die straks ingericht wordt met cardio en krachtapparatuur.

De kinderoefenzaal.

Mei 2014 – Indeling en afwerking worden steeds duidelijker. In juni wordt het gebouw opgeleverd. Daarna mag de interieurbouwer er in. We hopen in september te kunnen verhuizen!

Vorderingen interieur gezondheidscentrum

April 2014 – Er komt lijn en vorm in. Het wordt prachtig!

Eerste blik binnen in het gezondheidscentrum!

februari 2014 – met dank aan VNL architecten!

Buitenom – februari 2014

Foto’s centrale hal gezondheidscentrum

Linksboven: uitzicht op de trap naar boven, die op de tweede etage uitkomt bij onze balie.
Rechtsboven: de entree
Linksonder: de liftkoker voor de glazen lift en rechts de gegolfde balustrades van de wachtruimtes van fysiotherapie (2e etage) en huisartsen (1e etage). De onderste etage aan de rechterkant is geheel voor de apotheek.
Rechtsonder: vanuit de entree naar links zijn de ruimtes voor maatschappelijk werk, JGZ, thuiszorg en verloskundigen.
(21 januari 2014)

Voortgang gezondheidscentrum

17 december 2013: feestje rond de naamgeving van het gebouw én de eerste rondleiding binnen! Hieronder de eerste foto’s van onze verdieping!

Begin november 2013: Het gaat hard met de bouw! – vergelijk onderstaande twee foto’s eens met de tekeningen bovenaan. Foto’s zijn uit dezelfde hoeken genomen. Voor een goed idee van hoe het is en hoe het gaat worden!

Oktober 2013: De eerste verdieping is ommuurd en de tweede verdieping staat in de steigers!

September 2013:

Augustus 2013: er ligt inmiddels letterlijk een goede bodem onder het gezondheidscentrum!

EERSTE PAAL GEZONDHEIDSCENTRUM

De eerste paal voor het nieuwe gezondheidscentrum is eind juni 2013 geslagen ! Als alles goed gaat hopen we in de zomer van 2014 te kunnen verhuizen.