Afspraken

Afspraken: 0517-395100

Voor het maken van een afspraak kunt u tijdens werkdagen bellen. De secretaresses zijn aanwezig op elke dag van 8.00 – 16.30u (pauze tussen 12.00 en 12.30uur).  Ons telefoonnummer is: 0517-395100. Als u niet één van ons aan de lijn krijgt laat u dan een bericht achter op het antwoordapparaat (met naam en telefoonnummer), wij bellen u binnen een halve dag terug. Meestal is het mogelijk om indien gewenst binnen 24 uur een afspraak te maken met één van onze therapeuten. Heeft u heel specifieke wensen voor tijd of therapeut of belt u rond de feestdagen dan kan het iets langer duren.
E-mail voor het maken van afspraken: balie@fysiofraneker.nl Voor algemene zaken: info@fysiofraneker.nl
Wij zijn elke dag vanaf 8.00 uur geopend, op maandag- en donderdagavond tot 20.30u.

Als u nieuw bent in onze praktijk zijn wij verplicht om u bij uw eerste bezoek uw identificatiebewijs te vragen. Bij een verwijzing door een arts graag deze verwijzing meenemen. U hoeft zich niet te melden, u kunt gewoon plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft geen handdoek mee te nemen, hier zorgen wij voor!

Afspraken dienen 24 uur vantevoren afgezegd te worden. Dit kan per telefoon (evt. boodschap achterlaten op antwoordapparaat) of per email: balie@fysiofraneker.nl

Komt u persoonlijk langs maar treft u niemand aan achter de balie en/of ziet u geen collega? Dan kunt u een aanmeldformulier invullen en in de bus bij de balie stoppen. Vergeet u vooral uw telefoonnummer niet in te vullen en een eventuele voorkeur voor therapeut.

Voor een bezoek aan de fysiotherapeut heeft u geen verwijzing nodig. Indien nodig verwijst de fysiotherapeut u door naar de huisarts. Voor sommige aandoeningen (o.a MS, CVA, Parkinson, oedeem of na behandeling voor kanker) en voor een behandeling aan huis is wel een verwijzing nodig.