Corona maatregelen na 6 november

Helaas moet per 6 november 2021 de mondkapjesplicht weer ingevoerd worden voor o.a. openbare ruimtes. Dit houdt in dat het weer verplicht is om een mondkapje te dragen in de openbare ruimtes van De Hertog, waaronder onze wachtkamer.

Voor alle veiligheid blijven onze therapeuten een mondkapje dragen als de behandeling binnen een afstand van 1,5m plaatsvindt, ook al is dit in onze beroepsgroep niet verplicht omdat wij niet een contactberoep maar een medisch beroep hebben. U hoeft als patiƫnt niet verplicht een mondkapje op, maar dit mag natuurlijk altijd!

We vinden het belangrijk om nog steeds alert te blijven op afstand en veiligheid. Daarom hebben we de wachtkamer nog steeds heel ruim ingericht en is de leestafel nog niet teruggeplaatst. In onze grote oefenzaal wordt de ruimte zodanig gebruikt dat er altijd 1,5m afstand mogelijk is. Apparatuur wordt na gebruik schoongemaakt.

U kunt uw handen ontsmetten bij de ingang van de wachtruimte

We vragen nog steeds of u niet langer dan 5 minuten voor uw afspraak in de wachtkamer plaats wilt nemen.

De behandeltafels worden na elk gebruik gereinigd. Neemt u zelf eventueel een handdoek mee.

In de praktijk houden we ons aan de richtlijn van het RIVM: we schudden geen handen, niezen en hoesten in de binnenkant van de elleboog, gebruiken we papieren zakdoekjes en wassen onze handen vaak en goed.

Wilt u afbellen als u verkoudheidsklachten heeft?

Team Fysiotherapie De Hertog