Corona maatregelen

Wij zijn heel blij u weer te mogen verwelkomen op de praktijk! Om dit mogelijk te maken én te houden en voor het voorkomen van verspreiding van het Corona virus hebben wij de volgende maatregelen getroffen:

Vanaf 2 oktober dragen wij medische mondkapjes bij alle individuele behandelingen van patiënten ouder dan 12 jaar. Wij vragen u vriendelijk om ook een mondkapje te dragen.

De praktijk is alleen toegankelijk voor patiënten en medewerkers die geen verkoudheidsklachten hebben (en gezinsleden ook niet). Bij het maken van een afspraak en voor elke vervolgafspraak wordt hiernaar gevraagd. Wanneer u, of één van uw gezinsleden klachten heeft vragen wij u uw afspraak te verzetten. Eventueel kan wel een telefonisch consult ingepland worden.

U kunt uw handen ontsmetten bij de ingang van de wachtruimte

Geef elkaar de ruimte bij de trap of lift en in de wachtkamer. In de lift één persoon (of twee mensen uit één huishouding) tegelijk.

De wachtkamer is zo ingericht dat de kans op overbrengen van het virus zo klein mogelijk is. Daarom is de leestafel verwijderd en staan de stoelen op ruim 1,5m uit elkaar. We verzoeken u op een stoel plaats te nemen die zo dicht mogelijk bij de behandelkamer van uw therapeut is (indien bekend) en uw jas mee te nemen in de behandelruimte.

Kom maximaal 5 minuten vóór uw afspraak en kom alleen. Kinderen kunnen begeleid worden door één ouder.

In de behandelkamer wordt zoveel mogelijk 1,5m afstand gehouden.

De behandeltafels worden na elk gebruik gereinigd. Neemt u zelf eventueel een handdoek mee.

In onze grote oefenzaal wordt de ruimte zodanig gebruikt dat er altijd 1,5m afstand mogelijk is. Apparatuur wordt na gebruik schoongemaakt. In de kleedkamers geldt een maximum van 2 personen tegelijk zodat ook daar 1,5m afstand kan worden gehouden..

In de praktijk houden we ons aan de richtlijn van het RIVM: we schudden geen handen, niezen en hoesten in de binnenkant van de elleboog, gebruiken we papieren zakdoekjes en wassen onze handen vaak en goed.

Wij begrijpen dat deze maatregelen uitgebreid en lastig zijn, maar alleen onder deze voorwaarden kunnen wij directe patiëntenzorg bieden en proberen het Corona virus te beheersen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Team Fysiotherapie De Hertog