Opschorten Corona maatregelen

Sinds vrijdag 25 februari zijn de Corona maatregelen voor een groot deel opgeschort. Omdat wij in een gebouw werken waar veel kwetsbare mensen komen en deze ook tot onze patiëntengroep horen laten wij een aantal dingen los maar houden we ook een aantal dingen vast. Hoe gaat we dit invullen in de praktijk:

We gaan de leestafel weer terugzetten in de wachtruimte maar er komen geen zes maar twee stoelen bij te staan. Er zullen in de wachtruimte stoelen aan de kant blijven staan voor de mensen die niet aan de tafel willen zitten of die verzekerd willen blijven van 1,5m afstand. In de oefenzaal is de 1,5m geen verplichting meer maar we respecteren mensen die dit wel willen of nodig hebben. Wij blijven vragen of u de apparaten schoon wilt maken na gebruik.

Verder blijven de fysiotherapeuten mondneusmaskers dragen tijdens de behandeling in de behandelkamer. Het advies van onze beroepsgroep is dat we dit ook aan de patiënt vragen, wij doen dit graag in overleg. In de algemene ruimtes van De Hertog is er geen mondkapjesplicht meer maar het dragen hiervan wordt wel aanbevolen en gewaardeerd. We proberen de praktijk zo in te richten dat iedereen zich daar prettig bij voelt. Heeft u  vragen of opmerkingen? Die kunt u altijd kwijt bij de secretaresse of via info@fysiofraneker.nl.

Publicatiedatum: 27-02-2022


Terug naar overzicht