Hervatting fysiotherapie

Afgelopen vrijdag kwam het verlossende bericht: fysiotherapie praktijken mogen, met inachtneming van een aantal maatregelen, weer openen voor patiëntenzorg! De maatregelen zijn ter voorkoming van verspreiding van het virus. Dit houdt onder anderen in dat we proberen om, waar mogelijk, de 1,5m afstand proberen te handhaven. Met onze grote wachtkamer en oefenzaal is dit geen enkel probleem! Om direct contact en veel verkeer zoveel mogelijk te voorkomen kunnen sommige consulten digitaal plaatsvinden, waarna in gezamelijk overleg het vervolg wordt bepaald. Iedereen die op de praktijk komt krijgt via mail bericht met een aantal aandachtspunten, wij vragen u vriendelijk deze zorgvuldig door te nemen. E.e.a. kunt u nakijken op onze website onder het tabblad ‘Corona’.

Verder houden we ons aan de algemene regels van het RIVM: we schudden geen handen, hoesten en niezen in de elleboog, gebruiken tissues. Patiënten en medewerkers met luchtwegproblemen en/of koorts worden verzocht thuis te blijven.

Deze afstandelijkheid is niet hoe we gewend zijn te werken maar voor nu denken we vooral aan het behoud van gezondheid voor iedereen!

 

Publicatiedatum: 05-05-2020


« Terug naar het overzicht