Corona virus

Update 15 maart 2020:

Wij blijven vooralsnog geopend maar onder de volgende voorwaarden:
De fitnessgroepen gaan niet door
De groepsrevalidatie wordt omgezet naar individuele behandeling in de oefenzaal
Mensen die in een risicogroep vallen worden afgezegd. Deze groepen zijn o.a.: mensen met COPD, hartfalen, oncologie en leeftijd 70+.

Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM (zie hieronder) en onze beroepsorganisatie.

Per 16/3 is de draaideur van De Hertog gesloten. U kunt naar binnen door de klapdeur rechts, graag na binnenkomst uw handen ontsmetten. Als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft, komt u dan niet binnen maar bel met uw zorgverlener.

 

Update 12 maart 2020:

In navolging van de adviezen van het RIVM vragen wij u om uw afspraak bij ons af te zeggen als u griepachtige klachten of koorts heeft of hoest. Het kan zijn dat uw afspraak wordt verzet als één van onze medewerkers deze klachten heeft en wij deze voor alle zekerheid vragen om niet te komen werken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Corona virus op de voet. Als coördinator is aangewezen Hermien Wierdsma, zij checkt de websites van RIVM, GGD en KNGF (beroepsvereniging) meerdere keren per dag voor updates met betrekking tot te nemen voorzorgsmaatregelen.

De adviezen van het RIVM zijn:
Meerdere malen per dag goed de handen wassen
Hoesten/niezen in elleboog of oksel
Papieren zakdoeken (eenmalig) gebruiken
Geen handen meer schudden

Op praktijkniveau vervangen we de handdoeken in de toiletten meerdere keren per dag (vanaf 16/3 kunt u de handen afdrogen met papier).
Nu het virus op 10 maart ook in Friesland is bevestigd gaan we ook een paar keer per dag de deurkrukken afnemen. Er liggen geen stoffen hoezen meer op de behandelbanken en de hoofdeinden van de behandelbanken worden na gebruik schoongemaakt. Dit gebeurt ook met de apparatuur in de oefenzaal. Wij vragen om uw medewerking hier in.

update 10 maart

Publicatiedatum: 12-03-2020


« Terug naar het overzicht